Baro Chandel / Madhouse Express / Science Killer

3.6.2017, 19:00

Baro Chandel
https://barochandel.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/BaroChandel/
Konečně v Krně! Tahle banda cigošů z Prahy dělá už nějakou dobu vlny po celý zemi a je už sakra nejvyšší čas na to, aby nás přijeli rozsekat až skoro do obýváku. Je to super energickej stoner nebo rokenrol, prostě boží nářez. Nahrávky dole, ale naživo je to prej úplně masakrální. Tak si držte peněženky, pojedeme ďábelským tempem!

Madhouse Express
http://bandzone.cz/themadhouseexpress
https://www.facebook.com/madhouseexpress/
Prahou pokračujeme, a urgentností představit tuhle skupinu umělců krněnskému publiku taktéž. Úroveň talentu a charismatu na pódiu je tady brutálně vysoko a já osobně se strašně těším na jejich živou (a živelnou) performance. Zvuk co kluci dělaj je psychedelickej trip s vlivem těch nejlepších kapel z šedesátejch let (vy víte který myslím), k čemuž samozřejmě přidávaj svoje nezaměnitelný kouzlo. Je to boží.

Science Killer
https://sciencekiller.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/sciencekillerband/
No a Science Killer je z Brna. Dlouhý jamovitý songy zahraný pokaždý trochu jinak a kotel novýho materiálu, kterej se po dvou nedávnejch návštěvách Bajkáče bude dost hodit, ať se to starý neomrzí. Trochu psychedelie a trochu country. Sposta prolínajících se zvuků z kytar a kláves, basa proklatě pevná a bicí vostrý jak nabroušená voskovka.
Je to sobota, takže dle mého názoru bzsme mohli solidně zapařit a že bude červen, tak se možná i solidně zapařit. Bude jízda!