Harakiri Breaks Brothers a spol.// Birthday Edition

6.1.2018, 20:00

První lednovou sobotu do Bajku zavítá oldschoolová partička z Frýdku-Místku, aby se zde utkala s místními interprety na poli čistě elektronickém. Za tím vším bude nenápadně postávat jedna čerstvá 30tka. Když ji potkáte, můžete jí koupit pití, ale bacha, pije zásadně ze zavařovačky. 

Harakiri Breaks Brothers po letech zavítají do Brna, aby nám připomněli, že breakbeat nás vždycky bavil a bavit bude. Omluvte je za to “pyčování”, je to součást folkloru a v tomto případě se jedná o lidové umělce značného kalibru.
https://www.mixcloud.com/harakiribreaksbrother/harakiri-breaks-brothers-fm-electronic-fest-65/

Kepons “made in Břeclav, cultivated in Brno”. Když to nepřepálí ze startu, tak aj zahraje. Classic DNB bez keců a kudrlinek. 
https://soundcloud.com/user-781756515-962036509/tube-5

Kotwa, toto historické a již nepoužívané jméno, odkazuje k časům dávno minulým a dýmem zahaleným. Těšte se na zmrtvýchvstání trueschool hip hop pecek. Poneseme se hezky v rytmu nostalgie a vzdáme i hold brněnské hiphopové scéně let 2002 - 2006. 

Unveiled je djskou polovinou rapového dua Kavárenské buchtičky. Stála u zrodu posluchačů tech(k)na na Valašsku, ale už ji nebavilo jen tančit, tak vyzkoušela svůj mixing finger. Její styl hraní v sobě nese prvky nové vlny elektronické hudby propojující deep house, downtempo, dub a future bass. 

MKultra, brněnský multižánrový umělec, který vás pro tentokrát potěší čerstvou halfstep/neurohop selekcí. 

O projekci na úrovni se postará Zae, známý zejména jako dvorní VJ Vosa sound system. Mohli jste jej potkat i na VENDETĚ nebo v Národním divadle.