Děti ráje

9.6.2019, 14:00

Děti Ráje napsal producent a autor Sagvan Tofi, který zároveň ztvárňuje jednu z hlavních rolí, a kterého na jevišti znovu doprovází jeho kamarád do deště Lukáš Vaculík. Režie nového nastudování se ujal jeden z nejlepších muzikálových režisérů Radek Balaš (Mata Hari, Do naha!, Sugar, Adéla ještě nevečeřela, Mýdlový princ).

Dekorace navrhl Daniel Dvořák, kostýmy Zita Miklošová, To vše zdobí skvělé výkony tanečníků pod vedením autorky nové choreografie Dětí Ráje Qaši, za doprovodu bechderoucí světelné šou!

Parta maturantů, na konci 80. Let, tráví svůj volný čas po diskotékách. Těm kralují velcí frajeři – „dýdžejové“ Tom a Stanley. Jen romantik Michal, který píše básničky a skládá písničky, se kolektivu vymyká a je terčem jejich posměchu. Michalovu lásku ke spolužačce Evě překazí intriky její kamarádky Kájiny.

Po dvaceti letech se Eva znovu setkává se svou první velkou láskou Michalem a nekonečný milostný příběh se vrací v podobě sblížení její dcery Báry a Michalova syna Mickeyho.

Důvěrně je znáte. Buď to byly písničky vašeho mládí, nebo mládí vašich dětí či rodičů.

Decibely lásky, Poupata, Nonstop, Největší z nálezů a ztrát, Pár přátel, Každý mi Tě lásko závidí a třicet dalších legendárních písní. Nestárnou, jsou tady pořád. Samy si říkaly o muzikál. Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled.