Lord Of The Dance – Dangerous Games 2019

2.3.2019, 20:00

Famózní a nedostižní Lord Of The Dance se již po dvanácté vracejí do České republiky, aby opět uchvátili zdejší publikum. Při posledním turné v roce 2017 se jim nadšení diváci odměnili dosud rekordní návštěvností! Celkem u nás toto představení shlédlo neuvěřitelných bezmála sedm set tisíc návštěvníků.

Zbrusu nová taneční čísla, dokonalé vizuální technologie i zvuk, efektní světelný park, překrásné kostýmy, nová hudba skladatele Gerarda Fahyho a 40 nejtalentovanějších mladých umělců z celého světa pod přímou režijní taktovkou tanečního génia Michaela Flatleyho – to jsou Dangerous Games.

Představení plné klasických „riverdancing“ tanečních výstupů, tak charakteristických pro irský tanec vrcholí napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou a dynamicky směřuje k fantastickému finále se slavným závěrečným přídavkem, který tak jako vždy zvedá fascinované publikum znovu a znovu ze židlí.

Choreografka, spoluzakladatelka taneční skupiny Lord of the Dance a zároveň ikona irského tance Marie Duffy Pask v rozhovoru pro server Proženy.cz z vysvětluje fenomenální úspěch této show takto:

„Myslím, že toto představení je neuvěřitelně nabité energií. Líbí se opravdu širokému spektru diváků bez ohledu na věk či pohlaví. A také je to veselá show, lidé v průběhu představení vstanou a podupávají si nebo pobrukují do rytmu. Energie tanečníků se přenáší na publikum, atmosféra Lord of the Dance je proste elektrizující. Já sama zažívám při sledování této show stejně pocity dodnes!“