The World of Hans Zimmer

15.2.2020, 18:30

Světové turné The World of Hans Zimmer v únoru zavítá do České republiky tentokrát do Brna!

• Držitel Oscara, Grammy a Zlatého glóbusu Hans Zimmer je kurátorem a hudebním režisérem a tvůrcem celé show, ikdyž se jí sám osobně nezúčastní, pozval několik renomovaných sólistů, které si podle jeho slov sám ''vychoval'', kteří nazpívali jeho melodie a představí se během velkolepého koncertního turné v Brně a to 15. února v DRFG Aréně.

• Mezi účinkujícími, které Hans Zimmer osobně vybral a požádal o spolupráci, je mnoho známých jmen hudebního světa. Jedná se například o fenomenální Lisu Gerrard, jejíž mystický hlas diváci jistě znají z Oscary i Glóby ověnčeného filmu Gladiátor. Dále Tina Guo, violoncellistka, která hrála nádherná sóla ve skladbách k filmům Počátek, Lví Král nebo Wonder Women. Nebo Pedro Eustache, jehož brilantní flétna zní ve filmech Piráti z Karibiku a Kung Fu Panda.

• Koncertní turné The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration sklízí úspěchy po celém světě. Toto přelomové turné Hanse Zimmera, který je rockovou hvězdou mezi skladateli filmové hudby, účinkují i jeho dlouhodobí přátelé a kolegové.

• Během představení se budou střídavě zobrazovat krátké videozáznamy Hanse Zimmera a jeho dlouholetých přátel a kolegů, aby divákům poskytl vzrušující a zábavné pohledy do zákulisí jeho studiové práce.

• Publikum se bude moct tešit na úžasné vizuální projekce filmových sekvencí během hudby.

• Světové turné začalo na jaře 2019 a příští rok pokračuje v dalších evropských metropolích. Postupně zavítá do celé Evropy včetně Německa, Ruska, Maďarska, Slovenska a České republiky, tentokrát do Brna.

• Celá show bude pod vedením Gavina Greenawaya - dirigenta soundtracku, o kterém samotný Hans Zimmer řekl, že mu věří víc než sám sobě.
Symfonický orchestr bezpochybně přinese intenzivní a nezapomenutelný koncertní zážitek.


Vstupenky pouze na ticketportal.cz