Vladimir 518 - Křest Ultra! Ultra!

9.6.2017, 21:00

Křest nové sólové desky Vladimira 518 ULTRA! ULTRA!. Večírek, který má náběh na to, stát se stejně nezapomenutelnou událostí jako byly křty alb Gorila vs Architekt a Idiot.

Podle samotného Vladimira je jeho v pořadí třetí sólovka s názvem ULTRA! ULTRA! tvrdší, než sám na počátku tvůrčího procesu čekal, přesto se však zaběhlým rapovým klišé a schématům úspěšně vyhýbá i tentokrát. Stejně tak tomu bude v rámci zmíněných křtů, kde se krom hostů dočkáme speciální live performance, 3D projekcí, světelné/lazer show a dalších platforem, sloužících k jedinému - výslednému komplexnímu a různorodému zážitku, který si odnesou jak interpreti, tak návštěvníci.

Pět let po posledním albu vydává Vladimir 518 v pořadí třetí sólovku s názvem ULTRA! ULTRA! Je tvrdší, než sám autor na počátku tvůrčího procesu čekal, přesto se však zaběhlým rapovým klišé a schématům úspěšně vyhýbá i tentokrát. Kromě hostů se můžete těšit na speciální live performance, 3D projekce, světelné/lazer show a další platformy sloužící k výslednému jedinečnému, komplexnímu a různorodému zážitku.

"Lidi musí počítat například s tím, že u vstupu dostanou 3D brejle, jelikož chystáme 3D projekce, světelnou show a taky jeden speciální objekt, kterej bude v rámci stage svítit a fungovat i kineticky," dodává Vladimir k jednomu ze tří křtů.