Balkan Bashavel

MALALATA se vydává na tour hned začátkem nového roku! Přijďte vyskákat kalorie z vánočního hodování v rytmu balkan beats, gypsy music, cumbie, reggae a world music.

MALALATA (SK)
MALALATA je už 11 let synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, gypsy music, cumbie a reggae. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, Grape, Uprising či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

 

Circus Brothers (CZ, live)
Nový objev české klubové a festivalové scény. Šestičlenná kapela, která s neuvěřitelnou energií a nadhledem hraje balkan-disco kombinující balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop, špinavý house, drsný rap a líbivý folk. V létě se tato banda předvedla třeba na festivalech Rock for People, Mighty Sounds či Rock for Churchill a odehrála společný koncert s legendárními Fanfare Ciocarlia.

 

Warsaw Balkan Madness (PL)
DJ z polské Varšavy přináší na pódia čirou radost z melodií a rytmů jihovýchodní Evropy i respekt k slovanskému a romskému kulturnímu dědictví, které se v jeho podání mísí se světem moderní hudby. Každá jeho show je jedinečná, spontánní a bláznivá. Předvedl ji už v mnoha evropských klubech, kde také vystoupil na jednom pódiu se jmény jako Balkan Beat Box, Shantel a Fanfare Ciocarlia.