Vendeta w/Phentix

21.9.2018, 21:00

Vstup do nové sezóny s premiérovým jménem na brněnské scéně - Phentixem.

 

 

Tento rakouský rodák pocházející z Mefjusova rodiště, města Linz, se do podvědomí dnb scény dostal díky labelu Cyberfunk, ke kterému jej přivedl Xtrah. Umožnil Phentixovi vydání jeho prvního EP v roce 2016 s názvem Pitch Black. EP obsahovalo pět tracků plných tech funkového zvuku, kterým se Phentix prokázal jako svěží vítr na scéně s neotřelým soundem.
Uznání si zasloužil od samotné Noisie a jeho výtvory obsadili i první místo v žebříčku Beatport. Za poslední dva roky vydal tracky na labelech Eatbrain (Ratio, ve spolupráci s Fourward),
Flexout Audio (Gang signs, Indigo heart) nebo Fresh Recordings (Show me, kde byl přizván ke spolupráci se Still a Bud).

 

Rozhodli jsme se připravit pro Vás support složen ze členů několika brněnských crew ve speciálních b2b setech. Hlavní stage tak na začátek ovládne duo ze Soul Ex Machina Six Beat Under a Rough:Result.
Do vln neura a techstepu se vydají Dizztrickt s Yardelem a finálním předskokanem bude známý pár Dekor a Mania. Po Phentixově jistojistě našlapané show nastoupí Kamikaze, který si přizval čerstvého člena Mindected Hefta a závěr si vezmou na starosti Birg s členem Redrumu - Pornzem.

Zatímco na velké stagei se bude masivně tepat v rytmu DnB, malou stage ovládne netradičně jiný sound. Po dlouhé době se před mixpult postaví Musicant a Golly. Ze soundsystému EAC přijedou reprezentovat
Jerry, Mik-Mik a iGore a line-up završí pohoňák Kotlyk, který ukáže svůj breakbeatovy um."


✘✘✘✘✘ Main Stage ✘✘✘✘✘

★★★ PHENTIX (Aus) ★★★
https://soundcloud.com/phentix

Six Beat Under, Rought:Resoult, Heft, Pornz, Kamikaze, Dekor, Afterlife, Dizztrickt, Mania, Birg

✘✘✘✘✘ Bar Stage ✘✘✘✘✘
(breaks, house)

Jerry, Mik-Mik, iGore, Golly, Kotlyk, Musicant


***
Visualization: VJ Spool
https://www.facebook.com/vjspool