N.O.H.A.

28.2.2019, 20:00

Po roční pauze se N.O.H.A. vrací do Fledy . Pro svou show připravila kapela nejen osvědčený stylově otevřený mix drum & bassu, world music a dubstepu, ale i úplně nové skladby vycházející z hudební různorodosti členů kapely. N.O.H.A. také vyslyšela přání fanoušků a prodloužila svůj live set z na 115 minut. Záruka tance v ceně vstupného.

Nedílnou součástí celé performance bude videoprojekce na motivy skladeb nového alba Process Of Living. Na fanoušky tak čeká nový multimediální zážitek. Koncert pak uzavře DJ FeFe, „ucho“ projektu N.O.H.A DJ setu, který za pultem vytváří a míchá nový sound. Jeho sety z gramofonů jsou různorodé a plné scratchů, které dodávají mixům kouzlo výjimečnosti.

 

Těšte se nejen na osvědčenou živelnou směsici drum & bassu, world music a dubstepu, ale i na nové skladby vycházející z hudební různorodosti členů kapely. Vévodit budou skladby z aktuálního alba Process Of Living (2017), které reflektuje vážná a aktuální témata, jako je otázka lidskosti a domova. Po hudební stránce se deska obrací ke kořenům projektu, který tvoří a vystupuje více než dvě desítky let.

Nedílnou součástí živých vystoupení N.O.H.A. je explozivní koncertní chemie, díky níž si projekt získal věhlas nejen po celé Evropě. V aktuálním složení kapela vystupuje od roku 2013, kdy její řady rozšířila charismatická americká zpěvačka Kaia Brown. Rodačka z Washingtonu DC si na hudební scéně získala jméno především v nultých letech, kdy se přestěhovala do New Yorku. Navázala zde spolupráci s osobnostmi jako je Kush Arora, Dub Gabriel nebo legendy Dr Israe“l" a Killa Priest (Wu-Tang Clan). Kromě ní jsou součástí uskupení zakládající členové Philip Noha (skladatel a producent, saxofon) a MC Chevy (skladatel, vokál), ale také Thom Herian (bicí), Jatrabass (basová kytara, kontrabas). Zcela novou součásti party je exotický brazilský hudebník Felipe Machado, který se podílel na nové desce.

 


Členové N.O.H.A.:
MC Chevy (New York,) – spoluzakladatel projektu, „duše“ kapely
Kaia Brown (Washington, D.C.) – skladatelka a textařka, „hlas“ kapely
Philip Noha – zakladatel projektu, „hlava“ kapely
Thom Herian – bušící „srdce“ kapely
Jatrabass – „játra“ kapely
Felipe Machado (BRA) – nový člen, „tepna“ kapely vedoucí přímo ze srdce, zásobujíc zbytek těla kapely masivní dávkou energie