Hip hop & skate session na Moraváku

30.8.2019, 15:00

skate session
Daniel
Matys
Tafrob
Renne Dang

Máme pro vás dvě zprávy, dobrou a špatnou. Ta špatná je, že i prázdniny musí jednou skončit. Ta dobrá, že jim řeknem čau v hip hopovým rytmu. Svá křídla nad Moravákem roztáhne brněnský sup TAFROB, záda mu bude krýt DANIEL mementem mori. Květinový pozdrav z pumpy dodá RENNE DANG a slovenský MATYS připomene, že Michajlov stále žije. 

Rozlučkový odpoledne začne skate session pod záštitou Acrasy Apparel. Pojede se několik menších contestů na betonových překážkách - best trick, nejlepší sérka, nejkreativnější trik. Kromě skejtu se můžete těšit i na djs, pivo a pohodovou atmosféru.

Vem svou crew a přijď dát prázdninám čau! Vstup zdarma.

Daniel Vardan (1312 Records)
Zatímco si Michajlov užívá nucené volno, z Brna se ozývá nepřeslechnutelný hlas Daniela s opusem Memento Mori vydaným pod nově vzniklou značkou 1312 Records.
//Ve studiu zavřenej jako v base / moji kamarádi slyšet v mojem hlasem / můžeš moje pády emoce si naser / pokud myslíš že to dělám pro love jsi blázen / drží mě to te devet mili ráže / je to na tom světě má jediná vášeň / proto sere mě když myslíš, že mý slova jsou jen prázdný kecy / pletou se a myslím tohle vážně / lepí se na úspěch / a když tě přejde úsměv / najednou jsi bez těch co chtějí vstupy backstage / lezou přes tebe vejš / a když se ti daří, tvrdí že jsi fake //

 

 


Martin Matys (Ty nikdy Label)
Slovenský rapper žijící v Praze, nejnovější člen labelu Ty Nikdy. S rapem začínal s kapelou Slow Flow v roce 2012, od 2015 jede sólo od tracku Xibalba po debutové album Martin. Spolupráce: pražský producent DOM, s Idea (EP Čísla), Michajlov a Kenny Rough.
// Bol som samotár a mizantrop až príliš / keď v samote hľadáš šťastie tak sa mýliš / Ja som tam bol / Je tam úzkosť a splyn / je to jak Hawai verzus crime (Krym) //.

 

 


Tafrob
Neoficiální král českého freestyle rapu, brněnský Sup Tafrob roztáhne křídla nad Moravákem se svou fresh show k albu Není Co Ztratit 2.
// První texty První koncert Rok 99 / Ano Pořád myslím to vážně / Nečekám uznání ani respekt / A klidně mi plivni do tváře / Udělám tlustou čáru jak fedkep / Nechci mít milion přátel / Nemám žádný hranice jak šengen / A válim jako chili con carne / Já s cigánama venku v noci přes den / Ty si nech svý milionáře / A když nás potkáš radši hem hem / Utíkej jak spídy gonzáles / Duše černá jako Harlem / Charizma jak Javier Bardem / Ano Pořád melu hantec / Ano pořád melu pantem / Po přečtení spalte //

 

 

Renne Dang (Blakkwood Records)
Český rapper s vietnamskými kořeny. Držitel zlaté desky za debutové sólo album CON LA. Od roku 2014 člen vydavatelství Blakkwood Records, předtím vydával pod vlastní značkou Zmrdlife (Zmrdlife Mixtape, Zmrdlife 2). Na 2019 ohlásil vydání druhé sólové desky, kterou ohlašujou Špatný dny a Kytky z pumpy.
// Občas nevidím ty věci, co pojí nás / Slepě nevnímám a sám vidět odmítám / Všechny ty důvody proč ustavičně říkáš / že se nám osudy prolínaj //

 

 


Festival pro vás připravuje Kávéeska, příspěvková organizace Městská část Brno-střed a TIC Brno, příspěvková organizace.

Projekt se uskutečňuje za finanční podpory statutárního města Brna.

Na akcích festivalu UPROSTŘED jsou pořizovány audiovizuální záznamy a fotografie. Návštěvníci svou účastí dávají souhlas s jejich publikováním. Více o souhlasu naleznete na: http://bit.ly/zasady_ochrany_osobnich_udaju