Echoes: John Talabot (ES)

5.11.2021, 21:00
NOVÝ TERMÍN: John Talabot (ES) – unikátní producent překračující hranice nezávislé taneční a popové scény. Tvůrce pestrobarevných tracků a vyhledávaný DJ. Headliner prestižních klubů a akcí jako je Sónar, Primavera, Berghain či Rex hostem listopadových Echoes.
SEE ENGLISH BELOW
PŘEDPRODEJ/ PRESALE:
350 Kč (+ poplatky sítě / + fees)
CZ: Oriol Riverola aka John Talabot bude headlinerem podzimního dějství festivalu Echoes. Barcelonský elektronický producent, který proslul organickou fúzí na pomezí deep housu, disca a indie popu představí i čerstvé skladby z chystaného prozatím bezejmenného alba. Desku předznamenávají talobotovsky pestrobarevné singly Immediate Crash Alert (2019) nebo Hivernoid (2020). Písně vyšly na Riverolově vlastním respektovaném labelu Hivern Discs.
Katalánský producent vydal první materiál jako John Talabot v roce 2009. Pozitivně přijatou nahrávku My Old School poté následovala řada úspěšných singlů a EP. Ty vycházely na labelech jako Permanent Vacation, Young Turks nebo Philomena. Opravdový průlom pro kariéru Johna Talabota znamenala první řadová deska ƒIN z roku 2012. O albu psala v superlativech všechna velká média včetně Pitchforku či Guardianu.
Kromě vlastní tvorby Riverola hojně spolupracuje s jinými umělci jako je Pional (projekt Lost Scripts), Axel Boman (Talaboman) nebo Mark Piñol (Quentin). V roce 2018 začal Riverola také vysílat vlastní rozhlasovou show pro NTS Radio s názvem "Music for Days Like This". Během kariéry se barcelonský hudebník opakovaně objevuje na festivalech jako Melt!, Pitchfork Music Festival, Sónar, Primavera Sound nebo Nuits Sonore. To platí také o klubech jako Berghain, Pickle Factory, Moog nebo Rex.
 
LINE UP:
John Talabot
Kosmic Skaut b2b obraz
Lotus Wash LIVE
Marie Pravda b2b psj
TOMINO & MYSLIVEC
PROJEKT SE USKUTEČŇUJE ZA FINANČNÍ PODPORY MINISTERSTVA KULTURY ČR.
Událost je součástí 20. narozenin Flédy (FXX 2001-2021).