Balkan Bashavel

K tanci vám zahrajeme my, DJské duo MALALATA, a naši hosté, pražská kapela Lovesong Orchestra a barcelonský DJ Grounchoo.
MALALATA (SK)
MALALATA působí na scéně už 15 let a je synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, gypsy music, reggae a world music. Dvojice slovenských DJs spojuje tyto rytmy do osobitých setů, které doplňuje o nespoutanou a nakažlivě energickou performance. Pod taktovkou MALALATA pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i ve vzdáleném Japonsku či Mexiku. Duo svou show roztančilo festivaly Colours of Ostrava, Pohoda, Grape, Uprising a vystoupilo na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar, Goran Bregović, Shantel, Mahala Rai Banda nebo Fanfare Ciocarlia.
www.facebook.com/MALALATA
LOVESONG ORCHESTRA (CZ, live)
Pětičlenná dechová úderka balkánského střihu pod vedením kapelníka Tomáše El Checo Průši. Dravá energie, silné emoce, dokonalé propojení mezi kapelou a publikem, to vše charakterizuje vystoupení této noblesní tuzemské dechovky.
www.facebook.com/lovesongorchestra
GROUNCHOO (ES)
Barcelonský DJ s osobitým knírkem a vzhledem Groucho Marxe. Je rezidentem Balkan Party Barcelona. Už rozpálil nejen půlku Evropy, ale například i Rio de Janeiro. Jeho sety jsou pestré a spojují tradiční gypsy, klezmer a brass rytmy s novodobým turbo-folkem, gypsy-punkem nebo ska. Jeho vystoupení rozhodně nenechá nikoho v klidu stát.
www.facebook.com/grounchoo