Ghettoblaster & Edošův Kur-ník & Atlantik

29.9.2017, 20:00

Kabinet Múz uvádí:

GHETTOBLASTER
techno karaoke noise, kterej díky angažovanýmu punkovýmu nasazení působí, jako kdybyste v Mortal Kombat II mohli hrát za postavu Theodora Adorna. mutant rap.

ATLANTIK
Pražská kapela atlantik se pohybuje někde mezi rapem, psychedelickým hiphopem a elektronikou. Za poslední rok se mimo jiné podíleli na mezinárodní kompilaci X Change, nebo se objevili ve studiu Radia Wave. Klíčová slova: brapy, hromy/blesky, kouře, kambio, pyjo, sumo, yamaha duo, dou, pes, alf beatzzz, fadadada

EDOŠŮV KUR-NÍK a PTAKZ
PTAKZ je electro-rapová crew lidí, který spolu rádi tvořej a hrajou. Patří tam Trombóza Lů, Laktóza Ellen, Edosh, Smrad, PhoeniCZ, Rhino Gavel, Qbeat a taky Jakub Matei, kterej dělá covery a videa. Tracky vznikaj buď spontánně a libovolně mezi různejma členama a členkama crew nebo jako součást projektů, který patřej pod PTAKZ střechu, což je Edoshův Kur-ník (Edosh, Tromboza, Laktoza, Jakub Matei), SEkS (Smrad a PhoeniCZ), Idkfa (Smrad). Některý z ptáků taky hvízdaj sólově, jako třeba Rhino Gavel, Smrad, Edosh, PhoeniCZ a Qbeat. Sound PTAKZ se vlní někde v raw acid electru, dubstepu, trapu, hip hopu. Beaty dělá PhoeniCZ a Edosh. Lyrikz je těžký zobecnit, ale asi by se daly popsat jako kyselý, sociálně-kritický až provokující, krákající, kvokající, hnisající, osobní návaly smutku nebo agrese. Koncerty jsou požár, tlak a smršť slov do kopavejch beatů, který tě shoděj ze střechy a ve stejnej moment zase vytáhnou nahoru. Echt! Kvok! Furt !

GB: https://soundcloud.com/ghettofukkenblaster
EK: https://www.youtube.com/watch?v=A3M3LI1fmNk
A: https://www.youtube.com/channel/UCbcH9W-y42WW_iDCujFyEnQ

ENTRY: 100ka celý večer / On the door only.