Kimyan Law (AT)

9.3.2018, 21:00

✖︎ Kimyan Law (AT) ✖︎

Kimyan Law, vlastním jménem Nico Mpunga, se narodil v roce 1994 a své dětství prožil v Rakousku. Díky svému otci, který pochází z Konga, měl ale už od malička silné spojení se svými africkými kořeny. A jeho hudba je toho tím nejlepší důkazem…

Jen málo ze současných hudebních producentů se může pochlubit tak osobitým zvukem jako Kimyan Law. Výjimečnost jeho hudby tkví v tom, že zvuky veškerých nástrojů, které používá ve svých skladbách, si sám pracně nahrává a připravuje. Výsledkem je unikátní mix Drum&Bassu a Bass music okořeněný tradičními africkými nástroji ale například i smyčcovými a jinými klasickými instrumenty. Když si k tomu přidáte Nicův neuvěřitelný talent pro kompozici a atmosféru, není vlastně až tak s podivem, že jeho dvě alba "Coeur Calme" a "Zawadi" byla přivítána s obrovským nadšením a jsou považována za neobyčejné hudební počiny, které do dnešního světa elektronické hudby tak často dominovaného spíše odcizeným a perfekcionistickým zvukovým inženýrstvím přináší oduševnělost a opravdové hudební umění.

Letos v březnu konečně přiveze Kimyan Law své pojetí elektronické hudby do Brna, a to na první edici zbrusu nového hudebního večera Astral, za nímž stojí Soul Ex Machina crew, která už několik let vozí na jih Moravy to nejlepší a nejzajímavější, co nabízí undergroundový Drum&Bass. Kultovní klub Kabinet Múz se svou potemnělou atmosférou a perfektním zvukem představuje ideální prostor pro tento unikátní hudební zážitek.

✖︎ Nitrous ✖︎

Jeden ze zakládajících členů pražské Volnej průběh crew, která má na svědomí legendární stejnojmenné parties, na nichž jsou k vidění a slyšení ta nejzvučnější jména dnešního experimentálního Drum&Bassu. Nitrous je vášnivým sběratelem vinylových desek, a proto se nelze divit, že je to právě starý dobrý asfalt, ze kterého nejčastěji hrává. A umí to setsakramentsky dobře. Připravte se na pořádně atmosférickou a basovou jízdu!


✖︎ Soul Ex Machina crew ✖︎


 

www.facebook.com/kabinetmuz

https://www.instagram.com/kabinet_muz/