Thom Artway

21.11.2018, 20:30

Thom Artway pokřtí v brněnském Kabinet MÚZ svoji druhou autorskou desku s názvem ‘All I Know’. Album vychází 31. sprna u Warner Music Czech Republic.

Těšit se můžete na řadu hostů, kteří budou postupně oznámeni. 
----------------------------------------------------------------
Thom Artway se řadí do generace mladých písničkářů, kteří vyrůstali s kytarou v ruce na ulicích světových měst. Jako busker začínal u Lennonovy zdi v Praze na Malé Straně. V roce 2013 nahrál EP Still Standing Unknown. V té době také strávil pět měsíců v Austrálii, kde se věnoval cestování a pouličnímu hraní. První singl I Have No Inspiration vyšel v roce 2015 a zaznamenal obrovský úspěch. Skladba se okamžitě stala hitem a na více než rok a půl ovládla přední příčky českých hitparád. Následovaly písně Blind Man a Conformity, jež byly předzvěstí prvního alba Hedgehog, které vyšlo na podzim 2016 u Warner Music. Za tuto desku získal Thom hned dvě Ceny Anděl 2016 České hudební akademie, a to v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku.

V červenci 2017 se stal výhercem v projektu Czech Fresh, který je zaměřen na podporu exportu české hudby a jehož cílem je, ve spolupráci s britskou pobočkou celosvětové hudební agentury United Talent Agency, představit vítězného umělce na mezinárodní hudební scéně.

Složení kapely:

Thom Artway (Tomáš Maček) – zpěv, kytara
Ondřej Jurásek – baskytara
Martin Kudla - piano, kytara
Martin Hrabal – bicí