Koddn & Panenské Plameny & Guilty Echoes

3.10.2018, 20:00

Klucí od dolního nádraží KODDN
Kdo by to byl řekl, že tahle kapela vznikla zrovna na brněnském nádru? Teda na tom dolním. Míla a Kuba spolu hrají už nějaký ten rok. Ano, jsou jen dva, ale to stačí. Pokud máš rád post-hcéčko šmrnclý trochu metalcorem, tohle si nenech ujít. Navíc v Kabinetu pokřtí své první EP.
 

Panenské Plameny
Kde se vzaly tu se vzaly - Panenské plameny. O tom jestli se jim podařilo mít co nejblbější název kapely (který navíc nic neznamená), si můžem povědět. Trojice z Kopřivnice (a občas na koncertech k slyšení i stálá spolupracovnice Jitka na saxofon) se dala dohromady loni a v dubnu tohoto roku již vydali své první album s názvem Poníčky. Energická hudba s upřímnými texty z léčebny. 

Guilty Echoes
Kapela Guilty Echoes tento rok vydala svoji prvotinu EP Upset. Jejich zvuk je jako ozvěny post-punku v newyorské podzemce, tak špinavý a nadčasový, každému fanouškovi Sonic Youth se zákonitě musí rozbušit srdce. Tahle mladá brněnská krev se nestačila ani rozkoukat a hned vyhrála soutěž 1Band2Play, která je katapultovala na letošní ročník festivalu Colours of Ostrava.