Gospel Of The Future & Kandar & Orban

18.6.2020, 20:00

Je libo pomalu nebo rychle? Slovy Rudiho Kopfrkingla ze Spalovače Mrtvol: "Snad obojí.”

Představujeme vám novou koncertní sérii ZLÁ HUDBA MOC NAHLAS, jejíž název doufáme hovoří za vše! Všechny kapely, které okrášlí slavnostní první večer, pochází z relativně blízkého okolí, všechny však geografické i kulturní hranice svého regionu dalece a divoce přesahují!

⚫ GOSPEL OF THE FUTURE z Kojetína je základní kámen české sludge metalové scény, který se po období nečinnosti opět valí zpět na pódia. Během těch několika let byli sice v závodech v pomalosti předstiženi dalšími závodními šneky, v hrubé a nekompromisní inteniztě a hypnotické energii jejich setů si GOTF ale stále drží jedničku. Pro fanoušky neotesaných riffů Noothgrush, Eyehategod nebo High On Fire.
video: https://youtu.be/iePVCaw8nak

⚫ Brněnský horror grind core Kandar vytvoří symbolický protipól plíživému tempu a okultní atmosféře GOTF. Sestava členů mezinárodně zavedených grindových kapel PIGSTY, MINCING FURY a řady dalších se pojmenovala podle hradu z filmu Evil Dead a určila tím budoucí směřování. Grindcorový uragán od profíků potěší všechny toxické mstitele!
https://kandarsicknhorror.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/kandarsicknhorrorgrindcore

⚫ ORBÁN budou hájit zájmy brněnského punku, a to sypanicí v klasickém power-violence modelu - tedy 20 songů za 10 minut. Nepropásněte.
https://bandzone.cz/orbanviolence

Vstupenky budou ke koupi pouze na místě!