jen svoboda: Regenerace

7.5.2022, 20:00
Snivec, harmonikář s ukrajinským nástrojem, performer, milovník experimentů a kazet, písničkář, mučič turecké baglamy, samouk. Čerstvě s novým indickým harmoniem.
Působí od roku 1995 - intimně se seznámil s pouliční scénou ulic a života měst Brno, Valletta (Malta), Galway (Irsko), Curych a Lucern (CH) a Praha, kde v posledních letech hraje zejména na skalách Dalejského a Prokopského údolí na hranici města a přírody.
Projekt Regenerace navazuje na otevřené zkoušky JS s brněnskými a zlínskými muzikanty v roce 2001 až 2002, které probíhaly každý týden ve sklepní koji na dvoře v ulici Jugoslávská a později ve zkušebně v Mýdle v prostoru s názvem Regenerace, který jsme sdíleli s kapelou Zeměžluč (ta zkoušela ve středu a my se scházeli ve čtvrtek).
Ambice večera je průřez více hudebními projekty JS: Jan Moron, Růža, U-bahn Band, Urban Band, Urband, Svoboda Big Band, Každý den jinak, na kterých se podílela řada mimořádných muzikantů, hudebních kutilů a nadšenců z Brna a okolí. Zváni k účasti jsou všichni z nich.