Festival ošklivé hudby 3

25.5.2017, 16:30
Zveme vás na třetí ročník Festivalu ošklivé hudby! Čeká vás hudební program a dvě projekce filmů s živou hudbou. Těšit se můžete například na první celovečerní animovaný film Dobrodružství prince Achmeda. Hudební vystoupení budou probíhat před projekcemi, v rámci projekcí i mezi projekcemi filmů! Akce probíhá ve spolupráci s Česko-německým kulturním jarem.

http://kinoart.cz/filmy/festival-osklive-hudby-cely-festival/

PROGRAM:

16:30 zahájení akce

18:00 ANIMOVANÁ AVANTGARDA - pásmo krátkých filmů
Hudební doprovod: různí interpreti FOH
http://kinoart.cz/filmy/animovana-avangarda/

20:00 DOBRODRUŽSTVÍ PRINCE ACHMEDA
Hudební doprovod: Dust in the Groove s hosty
http://kinoart.cz/filmy/dobrodruzstvi-prince-achmeda/

Z interpretů: Dunami Ensemble, Dust in the Groove, elektronické duo Rána, Filigrán, Husková, Indrák, Ingvaldsen-Narvesen, Kubátová, Mojdl, Páchová, Tichý-Hubý, Zlámal a další

VSTUPNÉ:
Celá akce (filmy i hudba) 200 Kč
Jedna projekce 150 Kč základní / 120 Kč student
Pouze hudební program 100 Kč základní / 70 Kč student

Ve čtvrtek 25. května se odehraje již třetí ročník Festivalu ošklivé hudby, tentokrát ve spolupráci s Kinem Art, které se v těchto dnech přesouvá do industriálního prostředí bývalého lihovaru, nyní nově otevřeného kulturního prostoru Distillery (Pekařská 76). Německou animovanou avantgardu zde bude doprovázet improvizovaná hudba tvořena více než deseti účinkujícími, kteří ve svých autorských kompozicích hojně využívají prvky soudobé hudby, minimalismu, improvizace a kloubí vážnou, experimentální, avantgardní a jazzovou hudbu. V letošním roce se budou ze zaběhnutých hudebních stereotypů vymaňovat česká uskupení jako Dunami Ensemble, Dust in the Groove, elektronické duo Rána, Tichý - Hrubý a další sólisté, kteří budou doplnění i o zahraniční hosty, jako je například duo Ingvaldsen - Narvesen z Norska.