Dalekko

24.5.2018, 19:30

Indie rocková senzace s novou deskou!
Stále tak trochu pod povrchem skrytá naděje české kytarové hudby přijede rozdávat svou melancholii na Leitnerku. 

Dalekko původně vznikli jako studiový projekt klávesisty Džiana Babana a kytaristy Pavla Sajnera. Od té doby však uplynulo spoustu času (a hudby) a v roce 2018 se pro vás na Leitnerce představí už jako pětičlenná kapela, která s sebou navíc přiveze čerstvě vydanou desku Hudba budoucnosti. 

Od samého počátku Dalekko přirozeně vyplňují poptávku po české kapele, která by spojila popovou líbivost s autorskou nepodlézavostí a současným zvukem. Jestliže na eponymním EP si dvojice Baban a Sajner teprve ohmatávali terén svého budoucího zvuku, první deska Neběžel jsem tudy? už byla vycizelovaná a dospělá nahrávka kapely, která ví, co chce. Na úspěchu téhle desky se mimo jiné podepsal i skvělý animovaný videoklip k singlu Nechoďte ještě spát.

Po své první desce se Dalekko na tři roky tak trochu ztratili ze světa a díky náhlému oznámení nové nahrávky už víme proč. Jejich nová deska je vysoce očekávanou záležitostí letošního roku. Přijďte se přesvědčit na exkluzivní brněnský koncert, jak moc se čekání vyplatilo!

→ http://dalekko.cz/