Folkový večer na podporu motýlích křídel

12.11.2019, 19:00

Jak název napovídá, večer bude věnovaný lidem se vzácným onemocněním motýlích křídel a celý se ponese ve folkovém duchu. Asi největší českou charitativní organizací pomáhající “motýlkům” je DEBRA, ke které také poputuje veškerý výtěžek z tohoto večera.

Zakoupením vstupenek tak můžete dát dvojitý dárek. Potěšíte jimi své blízké, kolegy či přátele, a zároveň podpoříte “motýlky”, tím dáte dárek DEBŘE.

DEBRA si klade za cíl zvyšovat kvalitu života lidí trpících nemocí motýlích křídel a jejich rodinám. Snaží se zapojovat lidi s EB do plnohodnotného života. Svými aktivitami usiluje o to, aby nemocní a jejich rodiny dokázali čelit tíživé ekonomické situaci, psychickým a sociálním problémům, jež vyplývají ze záludnosti tohoto onemocnění. Veškeré služby a sociální poradenství DEBRA poskytuje zdarma.

 

Účinkující

BOUNTY

Folková a moderní trampská muzika.

“Navzdory našemu věku patříme mezi ty mladší trampské a folkové kapely. Naše svébytné pojetí “akustické” muziky doplněné vícehlasým vokálem je oceňováno nejen návštěvníky festivalů a jejich porotami, ale i obyčejnými lidmi kolem trampských ohňů, odkud jsme vzešli. Těm všem se snažíme dělat radost ať již písněmi autorskými, nebo převzatými.” 

 

Karla “Kája” Friesová – perkuse, zpěv
Petra “Peťka” Guthová – mandolína, zpěv
Petr “Pete” Guth – basová kytara, zpěv
Luděk “Luigi” Habrda – kytara, zpěv
Petr “Křema” Hodboď – sólová kytara, zpěv?
Ladislav “Ladík” Křenek – perkuse, bonga, zpěv

PŘÍSTAV

Brněnská kapela hrající 20 let, držitelé mnoha ocenění v oblasti folkové muziky.

“Hudební skupina Přístav z Brna patří ke stálým tvářím nastupující generace v žánru trampské a folkové hudby. Věnuje se akustické muzice podpořené vícehlasým vokálem s výraznou sólovou kytarou Víti Buriánka, na-jazz-lými klávesami Jitky Buriánkové, pregnantní doprovodnou kytarou Aleše Hrbka a tepavým elektrickým kontrabasem Kamila Mazálka.”

Aleš Hrbek – kytara, mandolína, zpěv
Vít Buriánek – sólo kytara, zpěv
Aleš Macků – perkuse, kytara, zpěv
Martina Hrbková – perkuse, zpěv, tužka a papír
Kamil Mazálek – kontrabas, zpěv
Jitka Buriánková – klávesy a jazzové harmonie

 

BOHOUŠ JOSEF & DIVOKEJ PROUD

Představuje skladby Bohouše Josefa a jeho spoluautorů v netradičním folk&country kabátku.