Starobrno Free Night: Alright Now, Maslow in Need, Flash Boy

3.4.2017, 19:30

Dubnový Starobrno Free Night otevře dveře žánrům indie-rock’n’roll, pop-rock a indie-alternative. A co z toho vyplývá? No přece, že je rozhodně na co se těšit!

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Dubnový Starobrno Free Night Vás bude bavit a nebudete si přát, aby skončil! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

ALRIGHT NOW
pop-rock / Brno
„Máme rádi, když píseň šlape, má krásnou melodii a zároveň neotřelou harmonii. Nešokujeme, nejsme příliš „tvrdí“ a nesnažíme se nahlížet za hranice hudební teorie. Děláme prostě hudbu tak, aby byla kvalitní a přitom se líbila. A my víme, že to jde!“
http://bandzone.cz/alrightnow
http://www.alrightnow.cz/
https://www.facebook.com/alrightnowband

MASLOW IN NEED
indie-rock’n’roll / Brno
Vynikají svým jedinečným stylem, který se pohybuje na hranici žánrů indie a rock’n’roll, což z nich dělá naprosto výjimečnou kapelu na poli brněnské scény. Jistě je čeká budoucnost plná slávy a úspěchu a Vy byste si je za žádnou cenu neměli nechat na Melodce ujít!
http://bandzone.cz/_97289
https://www.facebook.com/maslowinneed

FLASH BOY
indie-alternative / Praha
Kapela FLASH BOY vznikla v roce 2016. Tvoří ji mysteriozní Silvie Harry a její přisluhovači. Krom uctívání Ďábla se kapela zabývá muzikou, která čerpá z anglosaské nezávislé muziky počínaje The Beatles přes Mazzy Star a Petem Dohertym konče. Cílem není robotizace, či muzikantský sport. Základem je písnička, smutná písnička s melodií, duší a lehce naostřenou špínkou.
http://bandzone.cz/flashboy
https://www.facebook.com/flashboyband/

Klub je otevřený od 19: 30 a první koncert je 20:00. Vstupné je zdarma, bar je zásobený a pondělí je den stvořený pro to udělat si ho hezčím. Nezbývá tedy nic jiného, než přijmout pozvání a přijít.