Beltinefest Moravia 2017

22.3.2017, 18:30

Cruadalach spolu se Samhainfest / Beltinefest, MIST agency a Obscuro.czpořádá další ročník Beltinefestu!

Cruadalach: Osmičlenná folk-core úderka z Prahy, která si se škatulkami hlavu neláme. Energií nabitá show, dvoje housle, flétny, šalmaje, trash, death, silné melodie, nový screamer!

AN THEOS: Temperamentní hutný a technicky dotažený folk metal z Bukurešti. Osmičlenná formace, která vás zaplaví nádhernými melodickými a nekompromisně se valícími songy postavenými na houslích, klávesách, agresivních kytarách, čistých zpěvech, chórech a drsných growlech, textově pak na rumunských legendách a tradicích.

Abinchova: Sedm členů, melodický folkem šmrnclý death metal doplněný čistým ženským vokálem, deathové kytary obkreslené chytlavými melodiemi houslí a kláves. Mýty a legendy a neodolatelná chuť na pivo, to vás čeká při poslechu této kapely.

ALL WILL KNOW: Virtuózní melodický deathmetal se silnými zpěvovými melodiemi, šmrnclý starou školou i elektronikou, personálně propojený s celticmetalovou Suidakrou, s původem v německém Darmstadtu.

Wolfarian: Inspirují se v severských ságách a mytologii, v keltských melodiích a kultuře, texty mají pohanské, válečné a vikingské. Příčná flétna, housle, klávesy, drsný mužský growl v kontrastu s medovým ženským vokálem, libozvučné strhující písně.