Pepsi Free Night: Co To Sakra Je, Lamram Jam, Franz Dürer

22.5.2017, 19:30

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Květnový Pepsi Free Night rozjaří všechny příznivce poctivých kytar a žánrů rockové hudby! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

CO TO SAKRA JE
rock-alternative / Újezd u Brna
„Kapela se snaží zachovat si a dál nést kouzlo ducha svého spontánního vzniku a kontrastovat s obecně rozšířenou milnou představou o kvalitní populární hudbě, která je prezentována v dnešních dnech mainstremovými médii.“
http://bandzone.cz/ctsjcotosakraje
https://www.facebook.com/cotosakraje

LAMRAM JAM
crossover-hadrcore / Brno
Tato brněnská partička se na scéně už pohybuje skoro tři roky, což je znát na jejich tvorbě. Od začátku na sobě usilovně pracují a posouvají svoji hudbu na takovou žánrovou úroveň, která je jejich srdcím nejbližší, stejně jako čeština, jež se tato kapela nebojí.
http://bandzone.cz/lamramjam
https://www.facebook.com/Lamram-Jam-440711846134720

FRANZ DÜRER
pop-rock / Praha / Brno
Tahle kapela nikoho rozhodně neurazí! Jejich pop-rock je na pomezí indie, skladbám dominují příjemné kytarové tóny a věřte, že jestli si tuhle kapelu na Nightu necháte ujít, budete litovat, neboť o ní v budoucnu ještě hodně uslyšíte.
http://bandzone.cz/upndown
https://www.facebook.com/FRANZ-DÜRER-261724294253076/

Klub je otevřený od 19: 30 a první koncert je 20:00. Vstupné je zdarma, bar je zásobený a pondělí je den stvořený pro to udělat si ho hezčím. Nezbývá tedy nic jiného, než přijmout pozvání a přijít.