Pepsi Free Night: Fred Madison, Stereofox, Pixels of the Universe

25.8.2017, 20:00

Srpnový Pepsi Free Night Vám dá nahlédnout pod pokličku nově vznikajících brněnských alternativních a indie projektů.

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Srpnový Pepsi Free Night bude patřit jen a pouze brněnské electronic/indie scéně a Vy bude svědky vystoupení projektů a kapel, o kterých v budoucnu ještě hodně uslyšíte. Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

Fred Madison
indie – dance music / Brno
Elektro-popové duo, o kterém se začíná nejen šuškat, ale i hlasitě mluvit na celé české indie scéně. Podle jejich slov ve své tvorbě znázorňují hluboké niterní pocity, lásku i úzkost zároveň. Jejich písničky mají srdíčko a působí nejen na emoce, ale také na pohybový aparát (ať chcete nebo ne, prostě nezvládnete jen stát a zírat). Duo Fred Medison se letos blýsklo hned na několika velkých festivalech napříč republikou a Vy se o jejich talentu můžete přijít přesvědčit na Melodku na vlastní uši. 
http://bandzone.cz/fredmadison
https://www.youtube.com/channel/UCcIdFc4Me02aAbJmoAjPiCA

Stereofox
psychedelic-indie / Brno
Stereofox je brněnské elektronicko-kytarové duo s nádechem psychedelie. Přesně strukturované písňové formy jsou střídány abstraktními improvizovanými pasážemi. Autorkou anglicky zpívaných textů je vokalistka a instrumentalistka Viktória Šmídová s jazzově laděným hlasem, jejíž inspirace plyne především z anglofonní literatury. Na kytaru a jiné elektronické nástroje hraje Radim Kocourek vycházející z experimentální improvizované hudby. Jedním z největších vlivů je například kapela Broadcast kombinující prvky populární hudby a zvukové koláže musique concrète.
https://www.youtube.com/channel/UC6LxuSbbcDKQWDpgIzyV5KA
http://bandzone.cz/_101053

Pixels of the Universe
alternative – electronica / Brno
Trojici kapel uzavírá žhavý elektronický projekt z Brna. Světlo světa zatím spatřila jen jedna jejich nahrávka podpořená videoklipem, která předpovídá hodně nadějnou budoucnost. Pixels of the Universe na Melodce poprvé odehrají svůj set a až budou vyprodávat jeden klub za druhým a drtit hitparády, budete to právě Vy, kdo bude moct říkat, že jste viděli jejich první koncert na Free Nightu.
http://bandzone.cz/pixelsoftheuniverse?at=info
https://www.youtube.com/channel/UCfg19JpISsSLBJGOObbsbMw


Klub je otevřený od 20: oo a první koncert je 21:oo. Vstupné je zdarma, bar je zásobený, Melodka vychlazená a DJ Spoko nachystaná pokračovat v afterparty v podobném žánrovém duchu až do rána.