Starobrno Free Zahájení sezony

1.9.2017, 19:30

Pojďte se s námi rozloučit s létem a zároveň zahájit novou sezonu! Takhle párty proběhne pod sponzoringem Starobrna, takže vstup bude zadáčo a zbyde Vám víc peněz na drinčíky. K tanci a poslechu zahrají 4 božské kapely a po jejich vystoupení rozhodně nekončíme, následuje totiž afterparty v režii DJ Spoko až do rána.


A jaké že jsou ty kapely, na které se můžete těšit?

Jay Delver
pop – funk / Brno
Už dávno to nejsou žádní nováčci, mají za sebou mnoho koncertů, stále na sobě pracují a posouvají se dál. Jejich hudba je rytmicky opojná, Jay Delver Vás nechají utopit se v moři tance, budou si s Vámi pohrávat, laskat Vaše uši a vlastně klidně i oči…
http://bandzone.cz/jaydelverband

Bats vs. Cats
indie – alternative / Brno
Indie rock s příchutí Anglie, tak by se dala charakterizovat hudba kapely Bats vs Cats. Ve své autorské tvorbě si na nic nehrají, často se usmívají a hraje jim to líp, než si teď asi myslíte. Rádi vidí své posluchače tančit a dělají všechno pro to, aby tomu tak bylo, tak si je přijďte nejen poslechnout.
http://bandzone.cz/batsvscats

Break Falls
indie-rock / Brno
Říkají o sobě, že dobře vypadají a navíc mají kapelu. Break Falls tvoří tři členky a vaše srdce zahřejí příjemným indie-rockem.
http://bandzone.cz/breakfalls

Emardee
indie-post-rock / Brno
Instrumentální partička, která teprve nedávno spatřila světlo světa a pojmenovala se Emardee. Jejich písničky Vás pohoupou v náruči post-rocku, nechají Vám však prostor na vlastní myšlenky, jež budou plynout Vaší hlavou jemně se točící ze strany na stranu.
https://emardee.bandcamp.com/


DJ Spoko