Starobrno Free Night: DSE, Pit Full Death, Old Hammer

4.9.2017, 19:30

Podzimní sezónu zahájíme pěkně vostrým Nightem! Konat se bude pod sponzoringem Starobrna a uslyšíte na něm kapely tíhnoucí k hardcoru a thrashi ve všech podobách.

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Zářijový Starobrno Free Night bude jedním slovem DRSNEJ, žádnej popíček ani indíčko, ale pořádnej thrash a hardcore od začátku až do konce! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

Deadly Sadistic Experiment
thrash – hardcore / Brno
Jsou mladí, akční, naštvaní a dovedou to pořádně rozparádit! DSE vás okouzlí svojí dravostí, zápalem ale taky vášní pro hudbu, která je neustále žene dál. Tahle mladá krev toho má ještě hodně co říct, tak si nenechte ujít jejich začátek!

Pit Full Death
thrash – death / Úpice
Trojici tvrďáku uzavírá tato partička z Úpice. Prý by chtěli hrát hlavně na svatbách a firemních večírcích, ale nikdo je tam nezve. Tak jsme je pozvali aspoň na Melodku, aby jim to nebylo líto.
http://bandzone.cz/pitfulldeath
https://pitfulldeath.bandcamp.com/releases

Old Hämmer
thrash-rock’n’roll / Trenčín
Říkají o sobě: „Kapela bola založená v roku 2012 za účelom vzdať hold legendám tvrdej muziky prevažne 80tych rokov. Na začiatku sme boli štyria a našimi idolmi boli kapely ako Sodom,Discharge a prevažne Motorhead. Vďaka láske nášho bubeníka ku crust punku sme často využívali techniku disbeat…“ a vyplývá z toho, že přijedou ze Slovenska.
http://bandzone.cz/oldhammer