Pepsi Free Night: Herd Instinct, Gimme Shelter, Víčko

18.9.2017, 19:30

Zářijový Free Night bude rockový s kapičkou pop-punku.

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Zářijový Pepsi Free Night bude patřit rockovým kapelám, avšak pro jemnější povahy se naskytne i trocha pop-punku! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

Herd Instinct
rock / Brno
Kapela Herd Instinct koncertuje už pátým rokem a jejich rocková hudba nemůže nikoho urazit, naopak! Určitě si oblíbíte jejich melodické skladby, anglické texty a sympatickou vizáž.
http://bandzone.cz/herdinstinct

Gimme Shelter
garage-rock / Pardubice
„Hrajeme vlastní tvorbu, kterou při koncertech občasně doplňujeme starými covery. Ač při naší tvorbě promícháváme nejrůznejší hudební žánry, největší inspirací pro nás stále zůstává blues a rock'n'roll 50. a 60. let.“
http://gimmeshelter.cz/
http://bandzone.cz/gimmeshelter

Víčko
pop-punk / Brno
Víčko je takové malé překvapení. Vynikají unikátním stylem a zábavnými texty, které sarkasticky reflektují aktuální témata dnešní doby. Pomalu začínají koncertovat a na Melodku se moc těší!
http://bandzone.cz/_95261

Klub je otevřený od 19: 3o a první koncert je 2o:oo. Vstupné je zdarma, bar je zásobený, Melodka vychlazená a DJ Spoko nachystaná pokračovat v afterparty až do rána.