Woe Unto Me, Self-hatred, Embrace the Darkness, Depths Above

18.1.2018, 19:30

Plzeňští doomaři SELF-HATRED putují se svými labelovými kolegy WOE UNTO ME na malé turné po Balkánu. Po plzeňské zastávce je čeká v České Republice už jen brněnská Melodka, kde se podařilo vytvořit velice zajímavou sestavu pro příznivce melancholických tónů.

19:30 - 20:05 - Embrace the Darkness

20:25 - 21:00 - Self-hatred

21:25 - 22:10 - Woe Unto Me

22:30 - 23:00 - Depths Above

Běloruští WOE UNTO ME se na scéně pohybují od roku 2008 a právě vydali druhou desku "Among The Lightened Skies The Voidness Flashed", kterou vám při svém prvním koncertu v České Republice představí. Těšit se můžete na atmosférický funeral/death doom s působivou videoprojekcí.

V plzeňských SELF-HATRED působí členové z ET MORIEMUR a dalších dnes již nefunkčních doomových kapel. Jsou chvíli před vydáním nové koncepční desky "Hlubiny", která bude mít oproti debutu "Theia" texty kompletně v českém jazyce. Přijďte si vyslechnout skladby, které na svém oblíbeném místě SELF-HATRED ještě nehráli a připomenout si, že doom v České Republice ještě rozhodně není mrtvý.

EMBRACE THE DARKNESS není třeba brněnskému publiku příliš představovat. Tato mladá melodic-death/doom metalová kapela z Kuřimi, která funguje od roku 2012, má na svém kontě jedno delší EP "The Nameless", a aktuálně připravuje plnohodnotné album. Těšit se můžete na melodický death metal severského typu okořeněný tesknými tóny houslí.

DEPTHS ABOVE je na domácí doomové scéně sice nová kapela, ale není složena ze žádných začátečníků. Kytarista Luca má ve své rodné Itálii projekt Bhagavath, bubeník Honza je bývalým členem kapely Inferno a basák Ivan a druhý kytarista Kuba mají své prsty ve stonerové kapele DesertWitch. Jejich syrový death/doom můžete vyslechnout na demu na jejich bandcamp profilu https://depthsabove.bandcamp.com/ .

Vstupné 150Kč