Starobrno Free Night: The Sideshows, Feel the Void, Sækədʒəwiːə

16.1.2018, 19:30

Lednový Free Night bude nejen hostit 3 našlápnuté rockové kapely, ale taky bude malou oslavou 2 let Melodky na Instagramuhttps://www.instagram.com/melodka_brno/

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Lednový Starobrno Free Night bude patřit jen a pouze rocku a Vy se tak můžete přesvědčit o tom, že nejen v Brně vzniká sakra dobrá hudba! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

Feel The Void
rock – alternative / Brno
Stačí slyšet jeden jediný song a dýchne na Vás obrovský potenciál, který v sobě tato partička skrývá. Těžko bychom ji mohli zařadit do konkrétní škatulky, což ale znamená, že se na jejich koncertě rozhodně nebudete nudit. Ne jejich tvorbě jsou příjemně patrné vlivy britských kytarovek, ale i ostřejší metalové rysy a výrazné vokály. FtV Vás chytí a nepustí, zaujmou a pohltí, ohromí svým talentem ukrytým za skromností obyčejných kluků z různých koutů Evropy. 
http://bandzone.cz/feelthevoid
http://www.feelthevoid.eu/

The Sideshows
garage-rock / Brno
Jestli Vám tahle kapela přijde na první poslech tuctová či neatraktivní, okamžitě klikejte na „zúčastním se“ a přijďte se naživo přesvědčit o opaku. The Sideshows doslova vystupují ze stínu průměrných rockových kapel, nebojí se odvázat a do svého čela postavili naprosto charismatického frontmana, jenž svým procítěním zpěvem podtrhává celé toto umělecko-rockové dílo. The Sideshows se pomalu ale jistě stávají nejen po Brně známým jménem, tak si je nenechte ujít, zadáčo už asi nikdy hrát nebudou. 
http://bandzone.cz/thesideshows


Sækədʒəwiːə
alternative-rock / Ostrava
„Jsme čtyři kamarádi z Ostravy (s výjimkou Romana, který je ze sousedního Bílovce :-)), kteří spolu v létě 2014 založili kapelu, aby mohli v prvé řadě hrát a dát i přes moře každodenních starostí prioritu muzice. Sázíme na hlas našeho zpěváka Mata, plnokrevné kytary a dobré písničky inspirované všemi možnými kytarovými styly od grunge po folk.“
http://www.saca.cz/
http://bandzone.cz/sacagawea