Pepsi Free Night: The Sideshows, Trystero, Over Memories

26.2.2018, 19:30

Únorový Free Night nabídne různé odnože rocku v podání 3 energických kapel z Brna s hvězdnou budoucností.

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Únorový Pepsi Free Night bude patřit jen a pouze rocku a Vy se tak můžete přesvědčit o tom, že nejen v Brně vzniká sakra dobrá hudba! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

The Sideshows
garage-rock / Brno
Jestli Vám tahle kapela přijde na první poslech tuctová či neatraktivní, okamžitě klikejte na „zúčastním se“ a přijďte se naživo přesvědčit o opaku. The Sideshows doslova vystupují ze stínu průměrných rockových kapel, nebojí se odvázat a do svého čela postavili naprosto charismatického frontmana, jenž svým procítěním zpěvem podtrhává celé toto umělecko-rockové dílo. The Sideshows se pomalu ale jistě stávají nejen po Brně známým jménem, tak si je nenechte ujít, zadáčo už asi nikdy hrát nebudou.
http://bandzone.cz/thesideshows

Trystero
rock-alternative / Brno
Kapela TRYSTERO vznikla začátkem roku 2016 v Brně s cílem tvořit hudbu jako sebevyjádření rozmanitými a neomezenými způsoby. Tvorba vychází z blues, experimentujeme se zvukem a hudebními postupy, inspirováni rozličnými hudebními vlivy a žánry, se záměrem vytvářet něco unikátního a hodnotného.
http://bandzone.cz/trystero

Over Memories
psychadelic-alternative-rock / Brno
Sotva tahle kapela spatřila světlo světa, už bude hrát na Melodce! Je to tak, čapli jsme je v začátcích a věříme tomu, že mladistvé nadšení do hudby jim vydrží tak dlouho, dokud Melodku sami nevyprodají. Nebojí se pořádně hrábnout do kytary, rádi experimentují, jsou sví, ladí si image, ale nehrajou si na pozéry. Over Memories se chystají převálcovat brněnskou rockovou scénu a další jejich bitva na koncertním pódiu je za dveřmi. 
http://bandzone.cz/overmemories
https://www.facebook.com/Overmmrs/



- pořadí kapel bude doplněno
- po koncertech následuje after párty do rána 
- otevření klubu 19.3o
- první koncert 2o.oo
- bar zásobený 
- neseď doma 
- přijď