Benefiční koncert

Jasmínka Tomková je obdivuhodně veselá, pozitivní a houževnatá dívenka, která se ze všech svých dostupných sil snaží překonat omezení, která jí způsobila velmi vážná nehoda. Letos v lednu jsou to právě čtyři roky, co se změnil život tehdy pětileté holčičky. Společně s její sestrou ji na přechodu srazilo rychle jedoucí auto. Navzdory dlouhé době, kterou strávila v kómatu, se však její duše a mysl nevzdává a všechny udivuje svým pozitivním přístupem, se kterým vše zvládá. I přes neposlušnost těla, která ji neumožňuje normální pohyb ani komunikaci, je schopna stále se učit, rozvíjet a radovat se z mnoha drobností. Rodina hledá další možnosti, jak zlepšit její život, momentálně například chybí zařízení na nakládání elektrického vozíku do auta nebo terénní kočárek.
Na koncertě Vás čeká neobvyklá hudební fúze řecké písničkářské tvorby, originálního jazz-pop-indie a příběhů o životě, smrti a o tom, co je mezi tím.
Benefiční koncert vznikl z iniciativy Terezy Špinarové a kooperace výše zmíněných kapel, které vystupují bez nároku na honorář. Veškeré peníze ze vstupného po odečtení nezbytných koncertních nákladů věnujeme Jasmínce.

Vstupné: 200 Kč (na místě)

Jannis Moras