Starobrno Free Night: Die Butterfly, Kuležák, SkAunk

31.8.2018, 20:00

Máme tu poslední letní #FreeNight, na kterém znovu zazáří Vámi oblíbené 3 různorodé brněnské kapely! 

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Poslední letní Starobrno Free Night představí 3 kapely, které už možná znáte z předchozích Nightů, na kterých Vás vždy roztancovali do nepříčetnosti. Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

 

DIE BUTTERFLY

swing-rock / Brno

Rock s příchutí swingu, tak by se dal pojmenovat žánr, se kterým Die Butterfly pomalu rozkoukávají na scéně. Z jejich nahrávek čiší energie, radost a nástrojovým obsazením odlišují od většiny jiných kapel, takže si je po jejich koncertě rozhodně zapamatujete. Nenechte si je ujít, čeká je nekonečná kariéra a nemálo úspěchů! 

http://bandzone.cz/diebutterfly

 

KULEŽÁK

rock-big-beat / Brno

„Jsme mladá parta blbečků z Brna, která tak dva roky hraje vlastní český vály. Hlavně jsme ovšem vtipní, nádherní a skromní, tak se donděte podívat na nějakej špíl, ať se přesvědčíte, že jako fakt jo.“

http://bandzone.cz/kulezak

 

SKAUNK

punk-ska / Brno 

Píše se rok 2014 a na skautské vánoční výpravě se formuje kapela SkAunk, jejíž členové tíhnout k houpavému skáčku, které ještě nikoho neurazilo, a k punku, na kterém jsme začínali skoro všichni. SkAunk má potenciál, protože se nebere moc vážně, dělá hudbu od skautského srdce a s obrovským úsměvem na rtech!

http://bandzone.cz/skaunk