KB Band Academy Tour

2.3.2019, 18:30

Tři mladé kapely s velkým potenciálem. To jsou MECH, Pomlky a Save the Emotion, které jedou společné turné s názvem KB Band Academy. Stejnojmenného projektu ÓČKA se zúčastnily v letech 2017 a 2018 a jejich talent teď můžete slyšet naživo.

 

Popová kapela MECH vznikla v roce 2016. V následujícím roce se zúčastnila hudební soutěže KB Band Academy, kde vytvořila svůj debutový singl Oceán. Zanedlouho poté pustila do světa klip k písni Sníh, a díky tomu se postupně dostala do nových objevů české hudební scény.
https://www.facebook.com/porostmech/

 

Save the Emotion je seskupení mladých muzikantů soustřeďující se v Berouně. Při živém hraní disponuje vlnou energie a záplavou fanynek. Tím, že se tihle lidé s různým hudebním vkusem dali dohromady, vznikla chytlavá směsice indie a amerického punk-rocku.V projektu KB Band Academy 2018 ohromili profesionálním projevem a soundem.
https://www.facebook.com/savetheemotionband

 

POMLKY jsou mladá hradecká kapela, která hraje písničky na pomezí popu, rocku a folku, které ji baví a které budou bavit i vás! Jejich mladistvý pohled na svět vám předá svou energii. Svěží hudba se má stát příjemnou „pomlkou“ v jinak rušném a hlučném světě. Stali se vítězi KB Band Academy 2018.
https://www.facebook.com/POMLKY