Pepsi Free Night: HiJacks, Špajz Bojz, Johnny Čurbes

22.11.2021, 19:30
Pop
Traduje se, že popandemické Free Nighty jsou ještě lepší než před tím! Tak to přijď zkontrolovat a užít si klubovou atmošku a skvělý kapely!
 
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Listopadový Pepsi Free Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříš kapely, aby mohli snáz rozjet svoji (snad) hvězdnou kariéru.
 
Špajz Bojz
alternativní gastropop / Brno
Smysl pro humor, české texty a taková ta houpavost chytlavých písniček, to jsou Špajz Bojz! Koncertu na Melodce se nemůžou dočkat, tak je přijďte omrknout, ať nejsou tak nervózní!
https://www.instagram.com/spajzbojz
https://www.facebook.com/spajzbojz
 
HiJacks
rock‘n’roll-crossover / Strážnice
„Z dalekého jihu Moravy, Británií načichlí, kytarami válcující taneční parkety. HiJacks. Hrají hudbu, kterou milují a většinu z ní sami napsali. S rock’n’rollovým základem balancují na hraně crossoveru a nezastaví se před ničím ... HiJacks ... well, if you say so.“
https://www.facebook.com/hijacks.music
https://bandzone.cz/hijacks
 
Johnny Čurbes
Takhle kapela si kvůli hraní na Free Nightu založila sociální sítě a pořádně se do toho opřela. Myslíte, že to bude stát za to? Je třeba se přijít přesvědčit!
https://www.facebook.com/johnnycurbes
 
 
- pořadí kapel bude doplněno
- otevření klubu 19.3o
- první koncert 2o.oo
- bar zásobený
- neseď doma
- přijď