Ecdysis By Night Tour 2022

23.2.2022, 0:00
INFECTED RAIN /MD/
Moldavští představitelé moderního metalu Infected Rain s Lenou Scissorhands v čele se po US turné s BUTCHER BABIES vrací do ČR v rámci Ecdysis By Night Tour 2022, které se od února do května prožene napříč Evropou.
Nové album ECDYSIS vychází v lednu u Napalm Records a byl z něj zatím vypuštěn singl "Postmortem Pt. 1".
https://www.infectedrain.com
https://www.facebook.com/infectedrain
https://www.instagram.com/infectedrain_official/
DAGOBA /FR/
Moderní metalisté DAGOBA jsou zpět! Poté, co vtrhli na metalovou scénu se svou jedinečnou směsí metalu a krkolomných groovů, neúnavnými turné a sdílením pódií s legendárními skupinami jako METALLICA, MACHINE HEAD nebo IN FLAMES, podepsali smlouvu s předním rakouským labelem Napalm Records.
Na novém singlu „The Hunt“ je tato čtyřka zpět se svým dosud nejambicióznějším materiálem.
https://www.dagobaofficial.com
https://www.facebook.com/dagobaofficial
https://www.instagram.com/dagobaofficial/
UP!GREAT /CZ/
Veronica Hurt a její chlapci.
HC/rock/nu-metalový mix s absolutní ženskou energií. Vydali čtyři desky, milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů.
Sdíleli pódia s ukrajinskou crossoverovou smrští Jinjer a v průběhu minulých let se často objevovali na pódiích právě po boku Infected Rain, které doprovodí také na všech českých zastávkách Ecdysis By Night Tour 2022.
Na konci minulého roku dokončili v DS studiu Davida Spilky nové album MAD IMAGES, ze kterého jsou zatím venku čtyři singly s videoklipy.
http://www.upgreat.cz
https://m.facebook.com/UPGREAT-156701666757/
https://www.instagram.com/upgreat_band_cz/
https://upgreat.bandcamp.com