Starobrno Free Night: CraZze, Víčko, Brain Bleach

17.1.2022, 19:30
Traduje se, že Free Nighty jsou teď ještě lepší než před tím! Tak to přijď zkontrolovat a užít si klubovou atmošku a skvělý kapely!
 
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Lednový Starobrno Free Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříš kapely, aby mohli snáz rozjet svoji (snad) hvězdnou kariéru.
CraZze
rock'n'roll-hard rock / Kroměříž
Pojď si s touto kapelou udělat výlet do 80. let, kdy frčely dlouhé vlasy, texty o sexu, drogách a rock'n'rollu a nezaměnitelně svůdná image. Rychlá sóla, ostré kytary a tvrdé údery bicích tě omámí víc než dvojtej Jack a CraZze si zamiluješ na první poslech. Nebudeš stát v koutě, tahle hudba tě tak polapí, že se ani nenaděješ a už budeš házet hrbem přímo pod pódiem!
https://bandzone.cz/crazze
https://www.facebook.com/crazzeband/
 
Víčko
pop-punk / Brno
„Někdo říká love-punk, my říkáme pop-punk a pak napíšou punk-rock, aby ten pop neplašil lidi. Jsou to 2 kytary, basa, bicí, zpěvy, tenor ságo, někdy pozoun. Kombinace rychlý i pomalejší rytmiky, nejvíc punk, ale i prvky rocku, rapu, rádoby jazzu. Český vlastní texty, v nich témata dnešní doby, urážení, nasírky, i ten protest, ale jinej. V textech je ten punk asi nejvíc. Nechcem být úplně normální Oi punkovou kapelou, ani to neumíme.“
https://www.facebook.com/vickoband
https://bandzone.cz/vicko
 
Brain Bleach
punk-rock / Vyškov
„Punk-rockové trio z Vyškova. Garážová kapela s popelnicovým zvukem.”
https://bandzone.cz/brainbleach
https://www.facebook.com/brainbleachcz