Open air festival na louce nad Kamenkou aneb Nespoutaný život v Kamenné kolonii 2017.

Program:


Pátek 23.6.2017

21:00 Projekce dokumentů z festivalu Jeden svět

Švédská teorie lásky (Švédsko, 2015, 76 min.)

Život začíná po stovce (Švédsko, 2015, 58 min.)


Sobota 24.6.2017

14:00 Korajunglejazz - ve svých skladbách mísí prvky hudby africké tradice a současné world music. Melodie západoafrické harfy kory spolu s kytarou uvádí posluchače do klidu a rozjímání, ale také hravě rozvíjí jejich fantazii.

15:00 Shivanam - Ethno, Chill-out, Ambient, Electronic, Grooves, Psychedelic, Trance-fusion music and visual performance.

17:00 Ekstrom kvartett - čtyřčlenná Jazz/Funková formace vytvořená saxofonistou Tomášem Kudlíkem, hrající převážně vlastní tvorbu.

18:30 Solid gang - old school jazz funk Brno.

20:00 Funky chicken - kapela hraje vlastní skladby inspirované velikány jako je James Brown, Jamiroquai, Tower Of Power nebo Monkey Business či JAR. V českých textech s humorem a nadsázkou (pro funky kapelu vlastní) pojednává o radostech i starostech moderního muže, o vztazích, ale i o běžných situacích jako je návštěva bazénu nebo diskotéky, ve kterých hledá poetiku a vtip.

21:30 EAC DJs (soul&funkybreaks)


Neděle 25.6.2017

11:00 Začátek - písničkář Tom Oakland

11:30 Divadlo Bez Pravidel - Smolařínek (pro děti)
Pololoutkové interaktivní představení pro děti o tom, jak Smolařínek poznal své tři kamarády!

12:45 Divadlo Hysterie - O Šípkové Růžence (pro děti)
Klasická pohádka v novém kabátě!

13:30 Ochutnávková Improdílna
Improdílna je prostorem pro hraní, tvoření i učení pomocí divadelní improvizace. Přijďte i vy rozhýbat a procvičit svoji kreativitu, spontaneitu a mnoho dalšího. To vše společně v Šapitó!

14:30 Kabaret Saivignon - Výběr z hrozných

15:15 Playback divadlo
Připravte své příběhy, a to nejen z každodenního života!

16:30 Divadlo Hysterie - Dracoola
"Nechci se chlubit, ale jsem proslulý v míchání Bloody Mary."
Každej jsme nějakej! Nové zpracování světově známého příběhu Brama Stokera o nejslavnějším upírovi všech dob!

18:00 Cimbálka Veronica

20:00 Dj NTKZ (Bassinfection) a DJ Papa Emys (Pawlač zewls)
EAC DJs

V pátek na večer a pak oba dny bude cca od 12 hodin k dispozici občerstvení u podia, budou zde lihuprosté i alkoholické nápoje, jídlo bude taktéž zajištěno (hermelíny, klobásky na grilu apod.). Zároveň v sobotu a možná i v neděli budou na louce mexické speciality od Tres Gatas.

Během soboty bude možno zabavit nejmenší návštěvníky festivalu v dětském koutku v šapitó, bude zde například komiksová dílna (cca 13 - 18 hod) a jiné, v neděli pak bude tamtéž probíhat hlavní program divadelního dne.

Jinak kdyby měl někdo chuť prezentovat své dovednosti (žonglování, akrobacie, výtvarné performance, apod.) nechť se nebojí a napíše nám, budeme rádi za každou aktivitu. Naopak co se týče stánkařů, těch bychom tam chtěli mít co nejméně, aby bylo více místa pro lidi na sezení, tancování apod., takže prosíme stánkaře, nechte stánky doma a přijďte se pobavit !

Co se týče majitelů psů a jiných mazlíčků, berte prosím ohledy na ostatní a vemte si s sebou vodítka a košíky, popř. pytlíky na exkrementy, ať se v tom pak neválíme :)

Vstupné dobrovolné