Ghettofest 2018

9.6.2018, 15:00

Pouliční festival pro všechny! /vstupné dobrovolné

více info: http://ghettofest.cz/

Program hudební scény:

15:00 MARTIN BINDER

Brněnský písničkář vyzbrojený kytarou a hlubokým hlasem, připomínajícím Johnnyho Cashe. Hudba na pomezí alternative country/folku a americany. Někdy jemné a melodické, někdy srdcervoucí a syrové – jeho písně reflektujílásku, ztrátu a hledání vnitřního klidu, stejně jako svého místa na tomto světě.

16:50  NIKOL FISHEROVÁ A HELÉN ROCKHOUSLE

Nikol Fischerová je jednou z neosobitějších současných českých písničkářek. Její hudba není určena širokým davům, ale vnímavým posluchačům, u nichž může její naléhavý kovově znělý hlas vyvolávat až očistně terapeutické účinky.

HeléN RockHousle experimentuje s možnostmi klasických i elektrických houslí, klasické pojetí jemnosti jejich zvuku a stylu hry obohacuje rockovou řízností a svobodou. Procítěným zpěvem doprovází své houslové improvizace.

18:00 ERIO

Ambice z ulice, hudba od srdce z ulice.

18:45 KODDN

Bůh nemá rád pomalou hudbu, a tak stvořil KODDN. Dvojka kluků od brněnského Dolního nádraží je věrna poctivému kytarovému řemeslu a na rezavém podnose servíruje výbušný mix rock ́n ́rollu, post-hardcoru a metalkóru. Tahle hudba nenechá klidnýho ani tvýho dědu na invalidním vozíku. Přijď se o tom přesvědčit!

19:00  JUNIOR MONĎA A DJ HALLABEAT

Duo z Holíče, města rapperů. Junior Monďa rapuje o tom, co žije, žádné fejkové pohádky.

19:30  MICHAJLOV

Brněnský rapper, do Česka se přestěhoval s matkou jako dítě z Ukrajiny. Srší vtipem a energií, dostanou Vás jeho trefné texty, ve kterých se rozhodně nebojí vyjádřit svoje názory na život, aktuální problémy, rasismus. Vydal dvě alba Mezi řádky a Ronin.

20:40  FUNKY CHICKEN

Kapela Funky Chicken působí na hudební scéně od roku 2014. Hudba Funky Chicken je stejně různorodá jako místa narození jednotlivých členů, jejichž rozptyl sahá od slunné jižní Moravy až po drsný sever Slezska. Domovem kapely je ovšem Brno, ve kterém nyní všichni žijí, tvoří a které milují. Hrají dance funk s prvky disco a občas lehkým rockovým závanem. Potrpí si na moderním zvuku a typické jsou pro ně výrazné synťáky.