BO!!! Koncert

6.9.2018, 19:00

Vokalni ansambl THE PUZZLES přide s Ostravu do Brna a urobi se tak koncert razovity. Budetě čuť muziku hlavně popularniho charakteru, u kere budete chceť si i zapařiť. Přidite šeci. A proč? BO!!!KONCERT!
Abystě něfrlali, že Ostravy přišlo hromsko hafo, možetě se těšit aji na brněnskeho předskokana – vokalni skupinu ILLEGATO. Něbudu chybět ani pisničky dohromady.
VYLEZNE DOBROVOLNE. Prča k tomu zadačo.
Startujem v 7, ale přidite dřiv, bo jinak by se pipa urvala.
--------------------
The Puzzles:
Jsme vokální skupina založená v roce 2013 v Ostravě (tehdy jako „Ostravský vokální oktet“). The Puzzles jsme pro vás pečlivě poskládali z dlouholetých zpěváků ostravských hudebních těles. Zaměřujeme se především na populární repertoár v netradičních vokálních úpravách s příležitostným doplněním o některé akustické nástroje jako kytara, perkuse apod. Zpíváme pro všechny věkové kategorie a chceme jediné, vykouzlit posluchačům úsměv na rtech.
Více o nás na:
www.thepuzzles.cz
http:/bandzone.cz/_87285
--------------------
ILLEGATO:
Jsme vokální skupina fungující již od podzimu roku 2014. Naše základna je v Brně, kde jsme se všichni potkali v univerzitním sboru. Po střídání počtu osmi a devíti lidí v uskupení jsme se sžili s označením devítičlenný oktet. Od prosince 2017 jsme se nicméně ustálili na osmi, čímž jsme se stali poněkud nudně oktetem. Ač nudní v počtu, snažíme se nenudit posluchače naším repertoárem. Ten je složen ze skladeb značně odlišných datem vzniku, zemí původu, jazykem i žánrem, čímž nabízí posluchači pestrou paletu, ve které si jistě najde to své. Rádi diváky bavíme, někdy i na náš účet. Vybíráme si totiž takové písně, které jsou výzvou i pro naše atmosférické těleso.
Více o nás na:
FB, YT, INSTAGRAM, SOUNDCLOUD
http:/www.illegato.cz