Neurology w/ ABIS (NL)

2.11.2018, 21:00

První zahraniční host této sezóny je zakladatel labelu DIVIDID, angličan žijící v Nizozemsku – ABIS!

ABIS je relativně nové jméno pro drum and bassovou scénu, ale rozhodně to není nová tvář. Mark McCann, ještě nedávno polovina světoznámého dua June Miller, startuje v roce 2018 svou solovou karíeru a zakládá společně se Signalem label DIVIDID, který už má na kontě spoustu kvalitních releasů, například “The Wall“ s Tashou Baxter (https://soundcloud.com/divididmusic/abis-signal-the-wall-ft-tasha-baxter), který raketově vystřelil na přední příčky světových drum and bassových releasů.

Mark vydal hudbu na všech zásadních “Áčkových” labelech jako jsou RAM Records, Eatbrain, BlackOut, Audioporn… Mezi jeho další úspěchy rozhodně patří světoznámý “June Miller Sample Pack”, který pomohl nejednomu producentovi nastartovat kariéru, třeba i našemu A-Crayovi. :)

ABIS tráví ve studiu opravdu hodně času a vytvořil například i hudbu pro VR hru s názvem “Space Pirate Trainer” opěvovanou v superlativech. Jeden z jeho nedávných zářezů je bezesporu track, který Mark napsal pro letošní Let It Roll Opening Show – Battlecry! (https://www.youtube.com/watch?v=JmhuOWjuEy8)


O Support se postará pražská dvojice Twisted:Minds, která už to několik let válí za Let It Roll stáj. Kluci maj zkušenosti na rozdávaní. Celou republiku projeli skrz na skrz a zahraniční bookingy klukům taky nejsou cizí. Mimojiné moderují pravidelnou radiovou show Breakpoint, kterou zná nejeden fanoušek drum and bassu. Našim posledním hostem je Flow, DJ se skvělým citem pro výběr hudby, který ví jak rozjet party a naplnit parket! Chybět samozřejmě nebudou ani jezdci z Mindicted ve složení: VoidSec, Heft, TRJN, Tower & Karpa.