Festival Uprostřed 2019

5. 8.
18:00–22:00
Café Biograf uvádí: ROCK´n´rollová tančírna ve Vile Tugendhat
Místo konání: Vila Tugendhat
Rock’n’roll tentokrát roztančí známou Vilu Tugendhat! Opět vás čeká letní rock´n´rollový večer pod záštitou Café Biograf, festivalu UPROSTŘED a CatMusic School of Rock and Roll.
VÍCE INFORMACÍ
 
14. 8.
16:00–19:00
Efemér a Hana Kubešová uvádějí: Krajina středu jako suvenýr

Někdy se v mapě středu města objevují bílá místa. Říká se, že tady v divočině žijí lvi. Společně ale můžeme sebrat odvahu a proniknout do této země nikoho.

VÍCE INFORMACÍ
 
14. 8.
19:00–21:00
Jazzová kavárna Podobrazy uvádí: Ghost of You
Místo konání: Nádvoří Staré radnice

Pět let existence, více než 300 koncertů a vystoupení na předních evropských festivalech, takový je aktuální účet brněnských Ghost of You, které uslyšíte na nádvoří Staré radnice.

VÍCE INFORMACÍ
 
16. 8.
15:00–22:00
Vínovníci uvádí: Letní ovínění
Místo konání: Björnsonův sad

Užijte si parný srpen ve stínu stromů v parku, obklopení kamarády a se skleničkou osvěžujícího vína v ruce. Björnsonův sad má magickou atmosféru nejen na prvního máje. Letos v rámci Festivalu UPROSTŘED pořádáme v Piknik boxu další Ovínění. Letní Ovínění!

VÍCE INFORMACÍ
 
20. 8.
18:00–22:00
Café Biograf uvádí: SWINGová tančírna pod Petrovem
Místo konání: Denisovy sady - altán

Letní swingový večer pod Petrovem pod záštitou Café Biograf, festivalu UPROSTŘED a taneční školy Swing Wings Brno. Těšíme se na Vás v altánu v Denisových sadech.

VÍCE INFORMACÍ
 
23. 8.
17:00–22:00
Bastl Instruments uvádí: Letní šílenství III.
Místo konání: Letohrádek Mitrovských

Letní večírek uprostřed města v režii brněnské komunity kolem modulárních synťáků a jejich přátel se vrací. Tentokrát už potřetí a stejně jako loni – opět u Letohrádku Mitrovských!

VÍCE INFORMACÍ
 
25. 8.
14:00–22:00
Brunch´n´park uvádí: Piknik v parku na Kraváku
Místo konání: Park na Kraví hoře

Brunch ‘n ‘Park je nový projekt Filtru, který propojuje chillování v brněnských parcích s kvalitní hudební produkcí a dobrým jídlem a pitím.

VÍCE INFORMACÍ
 
27. 8.
19:00–21:00
Jazzová kavárna Podobrazy uvádí: Funky Chicken
Místo konání: Nádvoří Staré radnice
Hudba kapely Funky Chicken je stejně různorodá jako místa narození jednotlivých členů, jejichž rozptyl sahá od slunné jižní Moravy až po drsný sever Slezska. Přesvědčit se o tom bude moct na nádvoří Staré radnice!
VÍCE INFORMACÍ
 
30. 8.
19:00–22:00
Fléda uvádí: Hip hop na Moraváku

Máme pro vás dvě zprávy, dobrou a špatnou. Ta špatná je, že i prázdniny musí jednou skončit. Ta dobrá, že jim řeknem čau v hip hopovým rytmu. Svá křídla nad Moravákem roztáhne brněnský sup TAFROB, záda mu bude krýt DANIEL mementem mori. Květinový pozdrav z pumpy dodá RENNE DANG a slovenský MATYS připomene, že Michajlov stále žije. Vem svou crew a přijď dát prázdninám čau! Vstup zdarma.

VÍCE INFORMACÍ
 
31. 8.
13:00–22:00
Velká Pětka z Jaselské uvádí: Jaselská Open
Místo konání: Žerotínovo náměstí

Jaselská open se opět zaskví na Vašich prázdninových kulturních meníčkách! Léto a jeho Finale grande se ponese ve zvuku báječného jídla a pití, s vůní chutné muziky a dižestivních doprovodných programů.

VÍCE INFORMACÍ