Band Pong

27.9.2017, 20:30
  • soutěž kapel
  • od 23:00 DJ LAIS
 

Nová celoroční soutěž kapel, kde vítěze vybíráte vy sami! 

Celkem 12 kapel se v tříkolové soutěži utká o stupně vítězů. 1. kolo proběhne v 6 večerech z nichž vzejde 6 semifinalistů. Ti budou pokračovat v boji ve 3 semifinálových večerech. Nejlepší tři se pak setkají na pódiu v červnovém finále. O vítězích rozhodujete právě vy, návštěvníci soutěžních večerů, pomocí trsátek, které dostanete u vstupu výměnou za vstupné. 

Vstupte do rockové arény, kde proti sobě vždy stojí dvě kapely plně připravené do boje o svoji budoucnost. Všichni tři finalisté budou náležitě odměněni. Soutěží se na příklad o hodnotné ceny z portfolia Kytary.cz, celodenní nahrávání ve studiu, honorovaný koncert nebo třeba balíček PR služeb (rozhovory v televizi, rádiích…)

Moderuje talentovaná brněnská herečka, zpěvačka a známá perzóna Lucie Ingrová

1. KOLO – VEČER PRVNÍ

AERONAUT vs. STRIDEO

AERONAUT popisují svůj hudební styl jako dunivý a valivý hard rock inspirovaný Black Sabbath a MUSE. Moc dobře ví, jak to v hudebním světě chodí a od počátku své existence fungují jako profi kapela. Byli zvoleni nejoblíbenější studentskou kapelou v roce 2015. Inu, jsme zvědaví, jakou oblibu budou mít u návštěvníků naší soutěže v Metru