Ondřej Štveráček QUARTET feat. Gene Jackson

16.10.2017, 20:30

SLAVÍME JUBILEJNÍ 10. ROČNÍK MORAVIA MUSIC FESTU!
Buďte s námi u toho!
Letošní ročník zahájíme 16.října 2017 ve 20:30 v Metro Music Baru úspěšným jazzovým česko-americkým spojením ONDŘEJ ŠTVERÁČEK QUARTET FEAT. GENE JACKSON (USA)!
Saxofonista Ondřej Štveráček patří už více než dekádu k nejvýraznějším postavám nastupující jazzové generace v Česku. V loňském roce natočil s Kováčem, Barošem a americkým budeníkem Genem Jacksonem kritikami vysoce ceněné album „Skeches“. Recence i doporučení kolegů jazzmenů z Evropy a USA hovoří jasně o vynikajícím počinu, který vás naprosto pohltí.
Gene Jackson (USA), nazývaný „rythm specialist“ je známý svým multižánrovým přesahem od afro-amerických polyrytmů přes latino až ke „cool rythms“. Hrál po boku světových jazzových hvězd jako jsou Herbie Hancock, Diane Reeves, Wayne Shorter, Dave Holland, Christian McBride, Greg Osby, Terence Blanchard, Andrew Hill, George Coleman a mnoho dalších.
Nenechte si ujít zahájení 10. ročníku MMF a již teď kupujte vstupenky. Předprodej v síti GoOut.cz nebo v kamenném předprodeji Indies na Poštovské.