Sabina Ludányiová & Artmosphere

28.10.2017, 20:00

Sabina Ludányiová
Kapela, kterou Sabina Ludányiová sestavila po vydání debutového alba Nahá, čímž započala novou éru tvorby, působí od září 2015 a nyní hraje ve složení Anička Vtípilová (housle), Kuba Hradský (bicí), Tomáš Skála (el. kytara), Michal Navrátil (klávesy) a Vojta Gavenda (basa). Téhož roku se umístila se stejnojmenným singlem Nahá na devatenáctém místě v anketě Mattoni Hvězda Internetu. Mezi další úspěchy patří čtvrté místo v soutěži Skutečná liga 2016, nebo získání ocenění frontmanky Sabiny Ludányiové v kategorii Zpěvačka roku v Music Talent Awards 2016. V roce 2017 kapela vydala nový videoklip k singlu Inkoust a nyní se již připravuje na další natáčení. Více informací na
www.sabinaludanyiova.cz
www.facebook.com/sabinaludanyiova
www.youtube.com/sabinaludanyiova

Artmospere:
Kapela Artmosphere vznikla v roce 2011. Uskupení profesionálních muzikantů značí tvorbu vlastní autorské hudby. V posledních dvou letech se umisťují v žebříčku Českého slavíka v kategorii Hvězda internetu, za sebou mají nespočet koncertů mimo jiné i na festivalech Colours of Ostrava, Votvírák, Mezi ploty či televizní vystoupení např. ve Snídani s Novou.
Čtyři roky po svém debutu vydala kapela v pořadí druhé CD s názvem Červenej nos. Talentovaní muzikanti z Polabí přináší chytlavou směsici pop rocku okořeněnou artovými prvky. Čerstvou novinku představila kapela ve velkém stylu 2. listopadu 2016 v pražském music baru La Loca za přítomnosti zvučných jmen české hudební scény. Role kmotrů se ujali Ondřej Soukup, Ondřej Gregor Brzobohatý a David Solař.

www.artmosphere.cz

vstup, entry:
150 kč