74. výročí dadaistického štrůdlu ve Wannsee

20.1.2018, 20:00

Koncertní session uspořádaná k poctě 74. výročí dadaistického štrůdlu ve Wannsee. Celé to dává smysl stejně, jako dává smysl koza v čele obrovské korporace na vytváření perníčků ve tvaru kapitána Ameriky.

▌Start: 20:00
▌Vstup: 70,- (studenti 50,-)
▌Kapely: Ondřej Soldán Trio, HMYZZ, Kuležák

Těšit se můžete třeba na kapelu Kuležák.
Tihle kluci dokázali přetvořit doposud velmi oblíbenou energickou formu punku v úžasnou mladistvou “šou” plnou nevybouřeného potenciálu skandálních a velmi příjemných hudebních stupnic, které vám pohladí vaše rebélií nasákle mladistvé já.

Dále jsou na programu junáci z Brněnských stok, pestrobarevní rybí kluci a jedno žirafí děvče, kteří mají v lásce super bžundu/legrandu a dadaistické štrůdly, kterým je celá tato akce věnovaná. HMYZZ hrají psychedelický art-rock, vyžívají se v psychedelii a ve 13ti minutových písničkách, jež neznají konce, ba ani začátku. V srdci nosí duhu, ale sem tam umí být po čertech temní a zamyšlení. Sem Tam…

A na konec vystoupí kluci, jejichž hudba Vás kompletně celé prostoupí skrznaskrz. Kapela Ondřej Soldán Trio oprávněně nosí nálepku nedostižných sexuálních bohů hrajících nádherný indie-jazz punk, který si najde cestu i do těch nejvíce zčernalých srdcí poznamenaných nekonečnou, dehtem nasáklou věčností každodenního, pracovního, dospělého života.