Velikonoční Vokální Výprask

31.3.2018, 20:00

Pozor, na vědomost se dává!

Všichni jste vřele zváni na vystoupení našeho pěveckého seskupení Vocal Overdose! I v roce 2018 dále statečně razíme jedinečný ryze vokální styl zvaný Barbershop, kterým tentokrát pokřtíme podium jednoho z nejznámějších a nejpopulárnějších hudebních klubů v Brně, Music Lab!!!

Na koncertě uslyšíte jak písně našemu stálému publiku již důvěrně známé, tak i několik zcela nových světově proslulých skladeb - a tentokrát nejen v našich čtyřhlasých barbershopových úpravách! V průběhu večera se vám totiž na podiu představí i vzácní hosté - vynikající brněnští zpěváci, kteří mají s historií naší kapely hodně co do činění - takže některé z písní uslyšíte i v šestihlasé verzi! Vše bude samozřejmě prolnuto osvětovým průvodním slovem kořeněným troškou našeho osobitého humoru.

Vzhledem k tomu, že jde o velikonoční víkend, všechny dámy mají povoleny "chrániče" v podobě polštářů, pánové naopak zcela jistě vezmou do ruky pomlázky - a po skončení koncertu můžeme pokračovat velkou velikonoční afterparty!

Kapacita Music Labu je omezena 80ti místy na sezení a zhruba 20 - 40 místy na stání. Pro rezervaci lístků nám pište do zpráv, popřípadě na emailovou adresu vocaloverdose@gmail.com. Cena lístku pro dospělé je 120 CZK za osobu, pro studenty prokážící se průkazem a pro důchodce je 80 CZK za osobu. Prosíme vás, pokud se vám událost líbí a máte zájem, lajkujte a následujte. Volbu "zúčastní se" ale vyberte pouze v momentě, že se na koncert chystáte přijít (kvůli našemu přehledu o naplnění sálu). Děkujeme za pochopení.

Moc se na vás těší Jakub Kralevic DaňhelMartin Pospetz PospíšilKryštof Michal a Vojtěch Kazizvuk Sklenář (všichni v režii zkušené manažerky Ivet Kršková - která vám možná taky konečně zazpívá...?)!!!