No Name

4.4.2019, 19:00

DERMACOL No Name acoustic tour

NO NAME... Jakmile se zmíní jméno této kapely, mnohým se ihned zlepší nálada. Nám o to více, neboť po přesně pěti letech se No Name vrátí na prkna Mahenova divadla, aby zde odehrála svůj druhý akustický koncert, a to v rámci velkého Česko-slovenského turné „DERMACOL No Name acoustic tour“. Jedinečný koncert proběhne ve čtvrtek 4.4.2019 od 19 hodin!

NO NAME už přes 20 let sklízejí úspěchy doma i za hranicemi Slovenska. Ani při jejich minulém koncertu v Mahenově divadle nebylo pochyb o jejich oblíbenosti a kvalitě. Zaplněné hlediště, umělci doslova sršící neutuchající energií a láskou k hudbě. Známé texty si pobrukoval snad každý. Přidáme-li velmi vydařené průpovídky mezi jednotlivými songy - prostě show!

„Akustické turné je vždy chuťovka, nejde o veľké halové koncerty, ale o špeciálne aranžovaný program, kedy sa s publikom intenzívnejšie komunikuje, vtipkuje, kedy je divák oveľa viac vtiahnutý do diania koncertu. My tento typ koncertovania milujeme,“ dodává zpěvák Igor Timko

Kapela No Name vystupuje v sestavě: Igor Timko (zpěv), Dušan Timko (kytara), Ivan Timko (bicí), Roman Timko (kytara), Vilo Gutray (basa) a Zoli Šallai (klávesy).

Nenechte si ujít hity „Čím to je“, „Žily“ nebo „Ty a tvoja sestra“. Znít budou i písně mezi fanoušky kapely oblíbené, jež ovšem v rádiovém vysílání nedostaly prostor. Nově pak poprvé naživo zahrají píseň „Kto dokáže“, kterou původně napsali k 90tému výročí rádiového vysílání na Slovensku, do které později vstoupil i Karel Gott. Navíc má skupina na kontě další unikát, a to novou skladbu „Ži...a nech žít". Píseň nahráli k 100. výročí založení Československa a Igor Timko ji otextoval a nazpíval slovensky a česky!

„Chceli sme poukázať na diplomatický jedinečný počin, kedy Masaryk a Štefánik presvedčili celý svet, že onoho času bolo nutné aby vznikol jednotný štát, Československo. Aj týmto výrazovým prostriedkom sme chceli poukázať na obdobie 100-ročnice  Slovákov a Čechov a upriamiť pozornosť na jedinečné vnímanie slovenského a českého jazyka, na spolužitie, vzťahy...“ dodává Igor Timko. 

www.no-name.sk