Hana a Petr Ulrychovi

12.5.2019, 19:00

Sourozence Ulrychovi, stálice koncertní scény Mahenova divadla, zde letos uvítáme již popáté. Další večer v této příjemné společnosti proběhne v neděli 12.5.2019 od 19 hodin!

Žánrově velmi pestré koncerty, big beat ve spojení s cimbálovými Javory, a výrazně znělý hlas Hanky Ulrychové - nelze se divit, že obliba těchto umělců je stále vysoká. Oba sourozence navíc charakterizuje laskavý humor a pokora, jež se odráží i v jejich umělecké tvorbě. 

Rok 2019 je pro sourozence Ulrychovy v hned několika ohledech výroční. Petrových pětasedmdesát, Hanina sedmdesátka, pětapadesát let společného vystupování, z toho čtyřicet pět se skupinou Javory. Tato výročí oslaví několika výročními koncerty, první z nich je 12. 5. v brněnském Mahenově divadle. 

Na tomto koncertu vystoupí Hanka a Petr se svými skupinami Javory a Javory beat, jako hosté se přidají také původní Javory s hostem večera Jiřím Pavlicou, který pokřtí vinilovou reedici LP "Nikola Šuhaj loupežník", které vydal Supraphon právě k sourozeneckému jubileu.

www.javory.cz