LICKSPIT ~ MIKEXWAZOWSKI ~ GORC ~ BETON

5.11.2021, 19:00
Pátý listopad je pro mnohé významné datum. V tento den v roce 1492 uviděl Krišna Kulembus prvně kukuřici, v roce 2006 se Saddo Husso-ein v Iráku naposled zhoupl na houpačce, a v neposlední řadě v roce 2010 Skulda poprvé ochutnal burbon. Pojďte s námi oslavit tato výročí na Sibiř. K tanci a poslechu zahrají:
Mike x Wazowski – Mladá krev z Mladé Boleslavi, místo bouchání nočních ve fauvé koncernu borci raději taví rychlý grind hardcore, přímočarý jak kokot. Konečně někdo, kdo hraje rychle a není jim skoro 40.
Lickspit – nový allstar boyband složený z lidí mimo jiné z Brünner Todesmarsch, Boiling point a Sheeva Yoga pro fanoušky 625 thrashcore a jednoduchého skate fastcore. Desky a bejsbolky hore, jízda na 12 minut a best trick nakonec. Jo a dokonce tam hrajou i lidi z Orban! Aneb když se ve čtyřčlenné kapele sejdou lidi z 10 kapel.
Gorc – pořád relativně nová banda části osazenstva z Mečem na plocho, grindcore v duchu milénia, žádné kudrlinky, ale syrovost až na kost, sypačky a zloba.
Beton - slovenská stálice se svým špinavým deathmetal punkem sice ne úplně "poprvé v Brně", ale v poslední sestavě po hodně dlouhé době určitě.
Pauzy mezi sety kapel budou tradičně delší, než vystoupení samotná, na pivo bude tedy času dost, přijďte však v čas, konec se bude muset udát kolem 22hod, takže start někdy po 19hod. Těšíme se na vás!